Corona-update 13 november

De coronacrisis heeft hard toegeslagen in het culturele landschap en Stichting KunstenDialoog is hierbij niet gespaard gebleven. De Culturele Zondagen zijn voorlopig afgelast, want de doorloop en gezellige drukte in de Passage zou niet in hand te houden zijn. Maar door veel enthousiasme en inventiviteit hebben we een aantal dingen weer lopen, dus we hebben gelukkig weer iets om naar uit te kijken!

De eerste voorstellingen van Jewish Jazz hebben geen doorgang kunnen vinden, maar die zijn ondertussen weer opgestart! Check de agenda of de pagina van Jewish Jazz voor de data van hun concerten.

Ook de programma-reeks Intimate Portraits gaat door. Tijdens deze avonden krijgt het publiek de kans om bijzondere dansvoorstellingen te zien die reflecteren op de melting pot van Amsterdammers. Elke avond duurt ongeveer een uur en bestaat in de meeste gevallen uit twee of drie stukken, die passen bij het thema van de avond.

De eerste activiteiten staan dus voor de deur. Natuurlijk allemaal met een inachtneming van de huidige maatregelen van het RIVM. Zo verzoeken we u te letten op afstand houden en een mondkapje te dragen als u verplaatst door een openbare ruimte.

We hopen jullie snel weer te zien!