Corona-update 31 augustus

De coronacrisis heeft hard toegeslagen in het culturele landschap en Stichting KunstenDialoog is hierbij niet gespaard gebleven. Zo zijn er vijf Culturele Zondagen afgelast. Ook hebben de eerste voorstellingen van Jewish Jazz geen doorgang kunnen vinden. We zijn nu een paar maanden verder en langzamerhand begint het weer iets op te klaren. Door veel enthousiasme en inventiviteit zijn er gelukkig weer dingen om naar uit te kijken.

Zo zal er op 18 oktober 2020 weer een Culturele Zondag plaatsvinden, in het teken van en in samenwerking met Black Achievement Month. Ook is er voor de meeste concerten van Jewish Jazz inmiddels een nieuwe datum gevonden.

Ook begint er komende maand een nieuw programma-reeks: Intimate Portraits. Tjdens deze avonden krijgt het publiek de kans om bijzondere dansvoorstellingen te zien die reflecteren op de melting pot van Amsterdammers. Elke avond duurt ongeveer een uur en bestaat in de meeste gevallen uit twee of drie stukken, die passen bij het thema van de avond.

De eerste activiteiten staan dus voor de deur. We hopen jullie daar te zien!